Basisregistraties

Het beheer en de bijhouding van de BGT kent veel uitdagingen. Verwerken mutatiemeldingen? Efficiënte inwinning? Vormgeven MMS?
Samen met u kijken onze vakmensen graag naar een oplossing op maat voor het beheer en de bijhouding van basisregistraties.


De Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) wordt dé gedetailleerde grootschalige digitale kaart van heel Nederland. De BGT maakt onderdeel uit van de 13 basisregistraties die momenteel worden gerealiseerd. Het proces van realisatie en implementatie van de BGT is voor alle overheden een enorme uitdaging. FACTO GEO kan u bij dit proces helpen. Wij ontzorgen u volledig: tijdens de opbouwende fase van de BGT, de transitie, maar minstens zo belangrijk ook daarna.

BGT, FACTO GEO helpt u er mee!
Download hier onze BGT-brochure.

BGT en BAG

FACTO GEO heeft voor drie gemeenten rond Haarlem een contract gewonnen. Dat zijn de gemeenten Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Ons werk omvat de landmeetkundige en fotogrammetrische inwinning grootschalige topografie: BGT en BAG. De 1e bijhoudingsronde

is gestart.

Geo-informatie

Elk vraagstuk bevat tegenwoordig een geo-component. Of de vraag nu komt van een planoloog, een milieu- of verkeersdeskundige; de x- en y-coördinaat met de aanvullende informatie is van wezenlijk belang. FACTO GEO zorgt én voor de XY én kan middels slimme innovaties en goede werkprocessen de aanvullende informatie inwinnen en beheren.


Onze activiteiten

  • Mutatiesignalering m.b.v. stereo fotogrammetrie
  • Actualisatie BGT, BAG, WOZ
  • Vervaardigen van matenplannen
  • Beheer van digitale kaarten
  • Vervaardigen van digitaal kaartmateriaal voor bestemmingsplannen
  • Terrestrische en fotogrammetrische inwinning

Beheer en bijhouding van de BGT


Bezoek ons tijdens de BGT contactdagen.
Onze vakmensen denken graag met u mee!

BGT Contactdagen 2017

Dit jaar staan de BGT contactdagen in het teken van samenwerking en samenhang tussen BGT en BAG 2.0. Het thema is: "De BGT en BAG in samenhang ontwikkelen". .

5 oktober BGT Contactdag in Noord (Assen)

12 oktober BGT Contactdag Oost (Zwolle)

2 november BGT Contactdag Zuid (Den Bosch)

9 november BGT Contactdag West (Utrecht)

Ga naar de website van SVB-BGT voor meer informatie over de BGT Contactdagen.