FACTO GEO en FME


FME is software die de zogenaamde ETL-processen tussen databestanden uit diverse bronnen en bestanden faciliteert. ETL is weer de afkorting voor extract (lezen en uitpakken van data vanuit een willekeurige bron), transform (omzetten van data) en load (wegschrijven van data naar een gewenst doel).

Eenvoudig gezegd betekent dit dat FME het mogelijk maakt om gegevens te importeren, te bewerken en te exporteren. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om data te koppelen en werkprocessen te automatiseren.

Daarbij maakt het voor FME niet uit om wat voor soort data het gaat, waar de data zich bevindt (in een file, een database of in de cloud) of in welk formaat de data beschikbaar zijn. FME ondersteunt 345 verschillende bestandsformaten zoals GIS-en CAD-formaten, webservices, databases en ruimtelijke 3D-formaten.

Wat kun je met FME?

FME biedt de mogelijkheid om alles in één omgeving naar binnen te halen, te bewerken en weg te schrijven in het gewenste formaat. Oftewel, data uit alle bronnen onbegrensd gebruiken en uiteenlopende werkprocessen flexibel vormgeven en automatiseren. Onze vakmensen zorgen er voor dat uw organisatie zich geen zorgen hoeft te maken over de vraag of bestandsformaten of systemen wel met elkaar kunnen ‘praten’.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.
Ronny van Laarschot, 050-5493454


FACTO GEO en FMEOnze vakmensen hebben ruime ervaring met FME. FME staat voor Feature Manipulation Engine.

FME maakt het mogelijk om gegevens te importeren, te bewerken en te exporteren.

Wij kunnen u nu nog beter van dienst zijn doordat wij data uit alle bronnen kunnen koppelen en werkprocessen kunnen automatiseren.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.
Ronny van Laarschot, 050-5493454