Basisregistraties

Het beheer en de bijhouding van de BGT kent veel uitdagingen. Verwerken mutatiemeldingen? Efficiënte inwinning? Vormgeven MMS?
Samen met u kijken onze vakmensen graag naar een oplossing op maat voor het beheer en de bijhouding van basisregistraties.


De Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) wordt dé gedetailleerde grootschalige digitale kaart van heel Nederland. De BGT maakt onderdeel uit van de 13 basisregistraties die momenteel worden gerealiseerd. Het proces van realisatie en implementatie van de BGT is voor alle overheden een enorme uitdaging. FACTO GEO kan u bij dit proces helpen. Wij ontzorgen u volledig: tijdens de opbouwende fase van de BGT, de transitie, maar minstens zo belangrijk ook daarna.

BGT, FACTO GEO helpt u er mee!
Download hier onze BGT-brochure.

BGT en BAG

FACTO GEO heeft voor drie gemeenten rond Haarlem een contract gewonnen. Dat zijn de gemeenten Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmerliede en Spaarnwoude.
Ons werk omvat de landmeetkundige en fotogrammetrische inwinning grootschalige topografie: BGT en BAG. De 1e bijhoudingsronde is gestart.

Geo-informatie

Elk vraagstuk bevat tegenwoordig een geo-component. Of de vraag nu komt van een planoloog, een milieu- of verkeersdeskundige; de x- en y-coördinaat met de aanvullende informatie is van wezenlijk belang. FACTO GEO zorgt én voor de XY én kan middels slimme innovaties en goede werkprocessen de aanvullende informatie inwinnen en beheren.


Onze activiteiten

  • IMGEO voor o.a. groen-, weg-, water- en rioolbeheer
  • Mutatiesignalering m.b.v. stereo fotogrammetrie
  • Actualisatie BGT, BAG, WOZ
  • Vervaardigen van matenplannen
  • Beheer van digitale kaarten
  • Vervaardigen van digitaal kaartmateriaal voor bestemmingsplannen
  • Terrestrische en fotogrammetrische inwinning

Beheer en bijhouding van de BGT


Onze vakmensen zijn aanwezig op de
SVB-BGT Contactdagen.

De BGT is altijd in beweging!

Elke dag werken duizenden geo-specialisten met de BGT. Elke dag worden er meer dan 30.000 BGT-mutaties verwerkt. Elke dag groeit het aantal gebruikers van de BGT.

SVB-BGT Contactdagen 2018

11 oktober SVB-BGT Contactdag Noord (Leeuwarden)

18 oktober SVB-BGT Contactdag Oost (Arnhem)

1 november SVB-BGT Contactdag Zuid (Den Bosch)

8 november SVB-BGT Contactdag West (Utrecht)

Ga naar de website van Dataland voor meer informatie over de BGT Contactdagen. Dataland verzorgt de organisatie van de BGT Contactdagen.