Nieuw karteerstation voor FACTO GEO


Op onze locatie in Bunschoten is een splinternieuw karteerstation geïnstalleerd met dg DIALOG BGT en Eyebase! Dit karteerstation wordt door onze fotogrammeters gebruikt om mutaties te signaleren en (stereo) te karteren. Wij gebruiken hierbij actuele stereoluchtfoto’s van onze klanten.

Met dit nieuwe karteerstation kunnen wij voldoen aan de vele vragen van onze klanten om BGT/BAG/BOR/WOZ te actualiseren met een hoog kwaliteitsniveau! Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en laat u adviseren. Wij kunnen u volledig ontzorgen. Van inwinning tot en met levering! Nielson Domburg, mail Nielson.Domburg@facto-geo.nl of bel 06-83418749.


GEO-partner in de integrale bijhouding

Het beheer en de bijhouding van basis- en kernregistraties kent vele uitdagingen. Is uw data op orde voor uw werkprocessen? Voldoet uw data aan de wet- en regelgeving? Door ons jarenlange vakmanschap kunnen we u adviseren en (desgewenst) volledig ontzorgen. Van inwinning tot en met levering. Of het nu gaat om de BGT, BAG, BOR, WOZ of een klantspecifiek beheerbestand, onze vakmensen staan voor u klaar!