Detacheringen

Wij delen graag onze kennis en kunde met u. De vakmensen van FACTO GEO staan klaar om uw data op de juiste wijze in kaart te brengen of om uw project te begeleiden.

De dienstverlening voor deze sector door FACTO GEO staat in het teken van het ter beschikking stellen van specialistische kennis en kunde, veelal in combinatie met de inzet van (land)meetkundige apparatuur en verwerkingssoftware. Hiermee kan een belangrijke bijdrage worden geleverd aan het samenstellen van bijvoorbeeld een projectteam.

Detacheringen

FACTO GEO heeft de expertise en staat voor u klaar om u te ondersteunen.
Bij ons bedrijf werkt een enthousiast team deskundige medewerkers. Vanuit 5 locaties bestrijken zij geheel Nederland. Dit team kan naast projectondersteuning ook een specifiek capaciteitstekort oplossen op basis van een detacheringcontract.

Als onafhankelijk specialist kunnen wij projecten op basis van regie, aanneemsom of detachering uitvoeren. Naast projectondersteuning bieden wij ook mogelijkheden om specifieke capaciteitstekorten op personeelsgebied op te lossen. Wij detacheren eigen mensen om uw personeel te ondersteunen in de buiten- en in de binnendienst.

Of het nu gaat om detachering voor woning-, utiliteits- of wegenbouw projecten, voor lagere overheden, voor landinrichtingswerkzaamheden, voor petrochemische of industriële metingen.
De specialisten van FACTO GEO leveren VAKWERK IN MEETWERK.

Wilt u meer weten over de inzet van onze specialisten? Neem dan contact met ons op!

“Wij delen graag onze kennis en kunde!”
De vakmensen van FACTO GEO staan klaar om uw data op de juiste wijze in kaart te brengen of om uw project te begeleiden.