Bezoek ons tijdens GeoBuzz!


Bezoek ons tijdens GeoBuzz! Onder het genot van een kop verse koffie gaan onze vakmensen graag met u in gesprek. Wij bieden maatwerk oplossingen en onze vakmensen adviseren u graag over het gebruik en beheer van Geo data bij specifieke meetvraagstukken. Wij zien u graag tijdens GeoBuzz!

Op 19 en 20 november zijn onze vakmensen in meetwerk aanwezig op GeoBuzz.

Geobuzz is een netwerkbijeenkomst rondom locatie-data. Er is een congresprogramma met als thema:
Samen ondernemen met locatie-data.

GeoBuzz wordt bezocht door bedrijven, wetenschappers, ambtenaren, geo-professionals, mensen werkzaam in het het geo-werkveld, studenten en allen die ondernemen met locatie-data.


VAKMENSEN IN MEETWERK

Bij FACTO GEO werken wij met een team enthousiaste specialisten in het hele land aan landmeetkundige projecten voor klanten in de woning- en utiliteitsbouw, infrastructurele projecten, bij gemeenten en waterschappen, Kadaster en nutsbedrijven.

Wij bieden maatwerk oplossingen en onze vakmensen adviseren u graag over het gebruik en beheer van Geo data bij specifieke meetvraagstukkken.

Onze vakmensen staan voor kwaliteit. Wij zorgen voor het gewenste eindproduct, waarbij kwaliteit en een goede samenwerking voor ons van het grootste belang zijn. Onze landelijke spreiding met specialisten in het veld én op kantoor maken dat wij een flexibele partij zijn.

Maak kennis met onze vakmensen: neem contact met ons op en laat u adviseren In het werkveld van de geodetische data inwinning en data verwerking.

Wij lossen graag, samen met u, uw meetvraagstukken op.