BHV-ers van FACTO GEO geslaagd


Alle BHV-ers van FACTO GEO zijn geslaagd voor de herhalingscursus Bedrijfshulpverlening.

De Training werd gegeven door BBTA (Brockotter Bedrijfshulpverlening Training en Advies) uit Olst.

Bij FACTO GEO hechten wij veel waarde aan de veiligheid van onze medewerkers en klanten. Daarom is belangrijk om regelmatig de vaardigheden van onze bedrijfshulpverleners te herhalen!


Kwaliteit en veiligheid

Bij FACTO GEO investeren we veel in de vakbekwaamheid van onze collega’s om een optimaal niveau in kwaliteit en veiligheid borgen.

Het leveren van kwaliteit aan zowel de externe als de interne klant staat voorop in onze dienstverlening. Wij streven dan ook naar continue verbetering.


Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop tijdens onze landmeetkundige werkzaamheden. Voor al onze medewerkers geldt dan ook dat bij het uitvoeren van werkzaamheden de veiligheid van henzelf, collega’s en andere in acht wordt genomen.

Jaarlijks informeren wij elkaar tijdens speciale bijeenkomsten en middels toolboxen. Ook hiermee proberen wij een continue verbetering te bereiken op het gebied van veilig werken om zo persoonlijk letsel en schades te voorkomen.

Omdat het bedrijf zich richt op een goede beheersing van VGM-aspecten tijdens de uitvoering van werkzaamheden, is FACTO GEO tevens VCA** gecertificeerd.